Wie zit er achter de vierkleurenspreeuw

Wie zitten er achter de vierkleurenspreeuw? Wat is hun doel? En waarom?

Deze vragen, en meer, zal ik uitleggen in dit artikel. Ik waarschuw van tevoren, dat het misschien nieuw licht zal gaan schijnen op dingen voor u. U zult achter dingen komen die u nog niet wist, en welke u helemaal niet leuk zult vinden om te weten. Toch wil ik benadrukken dat het van algemeen belang is dat deze waarheden aan het licht zullen komen. Misschien zult u zeggen: dat kan toch nooit waar zijn.

Ik verzeker u, alles wat hier staat is onderzocht. De resultaten zijn tegen het licht gehouden, en uiteindelijk als waar bevonden.

Illuminati

Al sinds jaar en dag proberen de iluminati controle te krijgen over de gehele wereld. Hiervoor proberen zij de zogenaamde ‘New World Order’ in het leven te roepen.

Natuurlijk zit niemand nu nog te wachten op deze Nieuwe Wereld Orde, dus moet er iets gedaan worden om de mensheid te laten verlangen naar deze nieuwe wereld regering. De manier die de Iluminati hebben bedacht is heel slinks, en ultra geheim.

Door middel van oorlog, honger en terroristische aanslagen wordt de wereld dermate ontregeld dat de schreeuw om een oplossing vanzelf zal komen. De mens zal de wereldleiders smeken om iets te doen aan al deze dingen. Het meest gruwelijke middel om dit voor elkaar te krijgen is de vierkleurenspreeuw.

Dit klinkt natuurlijk heel onschuldig, een klein vogeltje. Maar de manier waarop de vierkleurenspreeuw te werk gaat duidt toch echt op een oorsprong bij de Illuminati.

Oorsprong van de Vierkleurenspreeuw

Halverwege de jaren zestig van de twintigste eeuw zijn de Illuminati bezig geweest met het fokken van een gewetenloze vogel. Dit project is aanbesteed aan de toenmalige BVD1 en en de afdeling genetische wetenschappen van de faculteit toegepaste biologie van de Universiteit Utrecht.

Dit programma werd het ‘vierkleurenspreeuw’ programma genoemd. Deze naam is ontleend aan de doelstelling van het programma, namelijk een spreeuw te creëren die vier verschillende programmeringen zou kunnen bevatten. Deze vier programmeringen worden aangeduid met een kleur. Een van deze programmeringen, aangeduid met de kleur rood is het ontwrichten van het verkeer.

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden tot het zaaien van terreur, maar deze aspecten komen in andere artikelen aan bod.

Zoals gezegd is de vierkleurenspreeuw ontwikkeld in de laboratoria van de faculteit toegepaste biologie. In de loop van de jaren na het creëren van de vierkleurenspreeuw is hij langzaam, in kleine getale losgelaten in de natuur. De eeste signalering bij vogelspotters geschiede op 13 mei 1969 op de Utrechtse Heuvelrug, in de buurt van Austerlitz.
Vanaf dat moment is de vierkleurenspreeuw steeds vaker gesignaleerd in Nederland. Nu komt hij in het hele land voor, en zelfs in sommige delen van Duitsland, België en Frankrijk.

Impact

De vierkleurenspreeuw krijgt een steeds grotere impact op de Nederlandse samenleving. Alleen al op een avond zijn 5 meldingen binnengekomen bij het service nummer van een van de bekendere automerken. Het effect is dat op een gegeven moment de telefoontjes niet meer beantwoord konden worden.


 

  1. BVD is de Binnenlandse Veiligheids Dienst. Tegenwoordig is dit de AIVD Algemene Inlichtingen en Veiligheids Dienst.
Share this:
Share